torsdag 2. april 2009

Glamourjentene

I påvente av "Ungkaren" står nå "Glamourjentene" på i bakgrunn. Jeg ser bort på skjermen og merker at jeg får sånn merkelig utrykk i ansiktet. Sånn veldig spørrende uttrykk som bare sier "hæ?!?"

En av jentene sier det er en ære for henne at hun skal noe greier i en militæreleir. Så går hun og en annen jente hånd i hånd med Helene Rask kun iført bikini og høye støvletter inn i militæreleiren hvor det står noen militærgutter og klapper. Hun sier "Det er litt spesielt å gå her kun i ført bikini foran gutter som ikke har sett damer på veldig lenge". Jeg trodde ikke det var sånn at de var innlåst i leiren?

Ihvertfall: de tre stiller seg opp foran gutta og Helene Rask begynner å synge (det viser seg å være en selvfølge at hvis du er pen og glamourmodell så kan du naturlignok også synge). Jentene står i bakgrunnen og vrikker på kroppsdeler. Etterpå har militærgutta mulighet til å bli tatt bilde av sammen med bikinijentene ute i regnværet. Til slutt drar de avgårde i et helikopter. Når hun tenker tilbake på opplevelsen sier hun: "Det var veldig gøy. Det var en utrolig spennende opplevelse"

Skal ikke dømme noen jeg altså, men er ikke det en litt rar ting å gjøre?

Ingen kommentarer: