søndag 1. juni 2008

Hvordan ha en perfekt helg?


Aller først: sørg for at det er fint vær - det er et bra utgangspunkt.

Fredag:
Få kjæresten til å gjøre klart mat og drikke, så det bare er å stikke til parken så fort arbeidsdagen er over. Ta gjerne med en kanin hvis du har det. Rødvin passer kjempefint til grilla pølser for den som ikke liker øl. Stikk innom en koselig italiensk cafe for å kjøpe en ordenlig god kuleis (gjerne jordbærsorbet) før du går hjem. Gjør minst mulig når du kommer hjem.
Hvis kjæresten i tillegg overrasker deg med at han har kjøpt en ny telefon til deg med et skikkelig bra kamera på, hjelper dette ytterligere på humøret.

Lørdag:
Stå opp tidlig og uthvilt og se at sola skinner. Ta med en kjæreste ut på en utecafe for å spise en ekstra god frokost ute i sola. Tusle sakte hjem og pakk litt småting før du setter deg i bilen og reiser til en hytte ved Fredrikstad sammen med et vennepar. Stikk rett ned til stranda med øl, vin, engangsgrill (med mat), musikk og fiskeutstyr og sitt på svaberget litt utover kvelden, før du stikker opp igjen til hytta for å nok en gang grille et skikkelig måltid. Føler du at du blir sliten og trett tidlig, bare legg deg slik at du nok an gang våkner uthvilt dagen etter.

Søndag:
Etter du har spist frokost, stikker du rett ned til stranda for å ligge i sola hele dagen. Har du med musikk, passer det utmerket, men pass på at du ikke plager sidemann. Bare ligg der og ikke tenk no særlig - nyt at det er sommer!
Når du merker at kjæresten begynner å bli solbrent, stikker du fra stranda og reiser inn til Sverige for litt enkel harry-handling. Dra hjem der du bor og tenk at dette har vært en utrolig bra helg!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Åååå... Misunnelig... Hørtes innmari koselig og godt ut. Selv om helga var ikke så værst oppi her hell. :)

Hilde sa...

Håper det, for vi har tenkt å ta neste helg i Moelv:)