søndag 23. november 2008

Silvas 1/2 års dag

I dag har Silva en halv bursdag - det er akkurat et halvt år siden hun kom til verden. Og selv om det ikke er like stort som å bli ett helt år, lar vi ikke dagen passere i stillhet. Er det en anledning for å skjemme bort jenta vår, tar vi den!

Vi tror at det Silva ville aller mest av alt på bursdagen sin, var å leke. Vi sendte en invitasjon til hennes japansk spisshundvenninne som er like gammel som henne, men hun hadde dessverre ikke mulighet til å komme. Derfor tok vi heller turen opp til Ekebergsletta og til friområdet for hund som er der. Der var det massevis av hunder som ville like med Silva mens mamma og pappa drakk te og kaffe og nyta sola og utsikten ned mot byen.

Da vi var hjemme igjen rakk vi knapt å komme inn døra før Silva slokna på gulvet. Da kunne vi ihvertfall være sikre på at vi hadde klart å tømme henne for energi for en stund. Nå som kvelden begynner å nærme seg er det snart klart for kaketid. Silva veit det ikke enda, men vært øyeblikk skal hun få en fin bursdagskake av oss. Ikke hjemmelagd denne gang - det får vente til den store bursdagen. Så nå skal vi fortsette feiringen på den rolige måten utover kvelden.




Ingen kommentarer: